Suspiciuni de mită electorală la Mirșid. Candidat al PNL, acuzat că a împărțit bani. A fost alertată Poliția

Navo cover cover

Un candidat al PNL la Consiliul Local Mirșid a fost acuzat de mită electorală de către contracandidații săi. Mai mult, a fost anunțată și Poliția care a dispus verificări.

Salajul liber Pub

Din câte se pare, candidatul PNL a fost acuzat că a împărțit mită electorală unor cetățeni de etnie rromă din localitate, după cum declară contracandidații acestuia.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sălaj, prin vocea Ioanei Lascău, purtătorul de cuvânt al instituției susține că a existat o sesizare, dar fapta nu se confirmă.

„La data de 9 iunie, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați prin apel 112 de către un cetățean din localitatea Mirșid, județul Sălaj, cu privire la faptul că mașina unui consilier local s-ar afla în localitatea Popeni pentru a transporta cetățeniile vot, existând suspiciunea că le-ar oferi diferite sume de bani. O patrulă de intervenție s-a deplasat la fața locului și în urma verificărilor efectuate, a constatat că cele sesizate nu se confirmă”, transmite Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.