Sub conducerea lui Dănuț Pop, Ileanda devine „Perla Văii Someșului”

cover cover

Primarul liberal de la Ileanda, Dănuț Pop are planuri mari de dezvoltare a localității de pe Someș și vrea să redea comunei faima de altă dată.

Salajul liber Pub

Dănuț Pop s-a apucat serios de treabă și are gânduri importante pentru dezvoltarea celor 13 localități din comună. Dănuț Pop a fost supărat pe faptul că în comună nu au fost implementate prea multe proiecte de modernizare a străzilor din satele aparținătoare, iar planul său este c a până la finalul madnatului, în 2024, să existe asfalt pe cât mai multe drumuri comunale și ulițe din comună.

Mai mult, Dănuț Pop are planuri mari și în ceea ce privește sistemul sanitar din comună. Acesta vrea să transforme Centrul Medico-Social din centrul comunal într-un spital modern, având deja garanția că vor veni medici care să se ocupe de pacienții de pe Valea Someșului. Primarul este în discuții și cu cei de la Serviciul Județean de Ambulanță pentru a dezvolta aici o substație de ambulanță care să deservească toată Valea Someșului.

Este o discuție și în ceea ce privește construirea de blocuri ANL, dar și modernizarea infrastructurii școlare și transformarea Liceului din comună în unul de prestigiu.

Dănuț Pop a reușit să-i pună la treabă și pe beneficiarii de ajutor social din comună, care sunt scoși des la muncă în folosul comunității.

Un alt proiect prevede dezvoltarea economică a zonei și atragerea de noi investitori în comună, în acest sens, primarul ducând deja o serie lungă de discuții cu unii operatori privați.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.