Strada nimănui din Zalău – reabilitată din banii locatarilor și spartă cu contribuția autorităților

Navo cover cover cover cover cover

Strada Câmpului din Zalău este un bun exemplu pentru mult situații hilare care se întâmplă în oraș, județ și țară. Astfel, strada Câmpului, care este legată de strada Morii din oraș a fost reabilitată din banii celor care locuiesc pe stradă și mai apoi spartă cu banii autorităților.

Salajul liber Pub

Cei de pe stradă au ajuns la capătul puterilor, după ce s-au adresat tuturor celor care răspund de această situație, inclusiv la Poliție, însă fără niciun răspuns. Cererea lor nu a fost nici măcar înregistrată oficial!

Salajul liber Pub

„Am fost la Primărie să vorbim. Acolo la camera 4. Nu ne-au spus nimic, nu ne-au dat nimic oficial, nu ne-au înregistrat plângerea”, ne spune un locatar.

Strada este de când se știe un dezastru al infrastructurii. Totuși, a fost reabiltiată cu pietriș și nisip de către locuitori pentru a putea circula pe ea și atunci când plouă puternic. A fost reabilitată de trei ori – în urmă cu cinci ani, cu trei ani și anul trecut.

Din nefericire însă pentru locatari, strada a fost spartă de autorități care s-au apcuat de montat conducte de canalziare. Însă așa s-au apcuat de treabă încât oamenii nu mai au acces la proprietăți și sunt nevoiți să-și parcheze mașinile la prieteni sau la alți vecini.

„Am noroc că am prieteni și vecini de treabă pentru că de 2 luni nu pot parca la mine în curte idn cauza șanțurilor rămase în urma lucrărilor de la canalziare”, ne spune un alt locatar.

Strada Câmpului deservește la ora actuală un număr de 10 gospodării.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Confirm cele scrise in articol, nu pot sa îmi vizitez viitoarea sotie și socrii din cauza drumul dezastruos. Am luat in calcul achiziția unei mașini de teren, dar nici cu aceasta nu se poate ajunge la destinație… Primăria municipiului Zalau ne arata partea din spate a corpului la fel cum o face și statul de atâția ani de zile…