Spitalul din Șimleu Silvaniei se schimbă la față! Ministrul Administrației, Cseke Attila, vizită de lucru la unitatea spitalicească

Navo cover Navo cover

Administrația liberală din Șimleu Silvaniei, una dintre cele mai eficiente din județul Sălaj,  a primit astăzi vizita ministrului Dezvoltării, Cseke Attila. Primarul Cristian Lazăr, alături de ministrul Dezvoltării a vizitat Spitalul Orășenesc din localitate, iar în cadrul deplasării în teren, au efectuat o evaluare a situației unității medicale.

Primarul Cristian Lazăr susține că așteaptă sprijinul Guvenrului României pentru modernizarea totală a unității medicale, după ce astăzi a primit garanții clare în această privință.

„Modernizarea Spitalului Orășenesc „Prof.Dr. Ioan Pușcaș” e unul dintre proiectele pentru care ne concentrăm toate resursele pe care le avem. Din 6 mai 2021 avem si avizul Consiliului Interministerial (ultimul aviz necesar). Astăzi împreună cu ministrul dezvoltării, Cseke Attila am făcut o nouă evaluare și lucrurile sunt clare. Așteptăm sprijinul Guvernului României cât mai grabnic. Mulțumesc tuturor celor implicați”, transmite primarul Cristian Lazăr.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.