Spitalul din Șimleu Silvaniei se reabilitează cu 25 de milioane de lei

sos de centura cover cover

Promarul din Simleu Silvaniei, Cristian Lazar, a avut sâmbătă o nouă evaluare în teren a stadiului proiectului de reabilitare a Spitalului Orășenesc. A fost împreună cu directoarea Companiei Naționale de Investiții (CNI), Manuela Pătrășcoiu și cu experți din cadrul companiei. A participat de asemenea și reprezentantul ministrului Dezvoltarii Attila Cseke, consilierul György-Csáki János.

Salajul liber Pub

Cristian Lazar susține ca din prima zi de mandat a stiut că va trebui, în regim de urgență, să găsesca o soluție viabilă și rapidă pentru spitalul.

Parfumuri

Cristian Lazar susține ca 25 de milioane de lei era o sumă mult prea mare pentru Simleu, dar proiectul trebuia deblocat.

Parfumuri

“Pentru orice tip de finanțare lucrurile ar fi durat mult prea mult raportându-ne la problemele de acolo. Nu puteam să stăm cu bolnavii ani de zile într–o clădire aflată în șantier. CNI e singura variantă rapidă de lucru și care poate susține financiar proiectul în perioada care vine și sper să putem finaliza repede toată documentația tehnică. Am fost cu toții pe teren și ne-am pus de acord în privința pașilor pe care îi vom face în perioada care vine”, susține primarul Lazar.

Spitalul va funcționa pe întreaga perioadă derulării lucrărilor.

Spitalul va fi modern, care va deservi nu doar comunitatea locala ci și cele din jurul Șimleului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.