Sorin Țîrlea este pregătit să câștige Primăria Crișeni și are un sprijin important de la Ciunt și Florian

Navo cover cover

Candidatura lui Sorin Țîrlea la funcția de primar al comunei Crișeni a fost lsansată publică pe data de 12 aprilie, la gala PSD Sălaj. Sorin Țîrlea a fost aclamat de sutele de social-democrați care zilnic tranzitaeză comuna Crișeni și își doresc o infrastructură bine pusă la punct, dar și de zecile de delegați ai organizației social-democrată din comună.

Salajul liber Pub

Sorin Țîrlea are tot sprijinul declarat și asumat al președintelui PSD Sălaj, Ionel Ciunt, cât și al președintelui Consiliului Județean Sălaj propus de PSD Sălaj, Florin Florian.

Sorin Țîrlea susține că pe data de 12 aprilie a simțit că decizia sa este cea corectă.

„Am ales echipa în care am sprijin, am exemplu de bună practică în administrația publică, am colegi și prieteni care-mi sunt alături! Toți, împreună, muncim pentru Comuna Crișeni Mulțumesc!”, transmite Sorin Țîrlea.

Cine este Sorin Țîrlea?

Nicolae Sorin Țîrlea s-a pensionat în urmă cu 3 ani, la frumoasa vârstă de 57 de ani, din care 30 de ani munciți în cadrul Poliției Române și alți 9 petrecuți în sportul de performanță. Acesta este decorat cu „Semnul Onorific în Serviciul Patriei”, după o carieră îndelungă în folosul cetățenilor.

Nicolae Sorin Țîrlea a început să practice volei de performanță în anul 1982, sport care i-a adus numeroase bucurii și realizări atât pe plan personal, cât și cu echipele la care a jucat. A făcut parte din lotul celor de la Voința Didactica Victoria Zalău (VDV Zalău), apoi a jucat la Electrotehnica Bistrița, iar în perioada 1986 – 1991 a fost un jucător important la Elcond Zalău în Divizia A.

În anul 1991 a ajuns în Poliția Română. A renunțat la volei și s-a dedicat profesiei de polițist. În perioada 1991 – 1993 a activat la Postul de Poliție Meseșenii de Jos, apoi între 1993 și 1997 a fost la Serviciul Evidența Populației, ca din 1997 până în 2005 să facă parte din Serviciul Poliție Rutieră.

În anul 2005 a ajuns la Serviciul de Înmatriculări și Permise. Un an mai târziu dobândește gradul de ofițer după ce a trecut cu succes examenul. Tot atunci a primit și funcția de șef compartiment înmatriculări, funcție pe care a deținut-o până în anul 2021, atunci când s-a pensionat.

A fost inclusiv examinator auto, atât la proba practică (traseu), cât și la sală. A examinat peste 20.000 de sălăjeni, și cu mândrie susține că peste 70% din elevii pe care i-a examinat au trecut proba practică. A fost inclusiv examinator pentru cei care voiau să dețină perims de tractor (atunci când era necesar) sau de camion.

Experiența și profesionalismul său au fost apreciate de majoritatea colegilor cu care încă mai ține legătura. S-a pensionat având gradul de comisar șef, iar acum este colonel în rezervă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.