SONDAJ! Ce părere au sălăjenii despre calitatea vieții – 6,1% sunt foarte nemulțumiți de modul în care trăiesc și pesimiști

sos de centura cover cover

Un sondaj publicat de Conisliul Județean Sălaj și realizat pe un eșantion de 700 de persoane dezvăluie ce părere au sălăjenii despre calitatea vieții din Sălaj.

Salajul liber Pub

Astfel, la întrebarea cât de mulțumit sunteți de calitatea vieții dumneavoastră în prezent 22,1% dintre sălăjeni au declarat că sunt foarte mulțumiți, iar 6,1% au declarat că sunt foarte nemulțumiți. Majoritatea – 38,8% declară că se situează între, nici foarte multumiți, dar nici nemulțumiți.

Parfumuri

La întrebarea cum credeți că va fi calitatea vieții dvs. peste 5 ani, comparativ cu cea din prezent, 27,9% susțin că probabil va crește, iar 15% sunt pesimiști și sunt convinși că va scădea dramatic.

Parfumuri

La întrebarea în ce măsură apreciați că sunteți optimisti în legătura cu viitorul, 6,9% dintre cei care au răspuns au susținut că nu sunt deloc optimiști, în timp ce 20,9% sunt foarte optimiști.

Sondajul face parte din Strategia de Dezvoltare a județului Sălaj, votată și dezbătută în sedința din luna noiembrie a Conisliului Județean Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.