Soartă CRUDĂ! Familia unui fost voleibalist din Zalău are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă

sos de centura cover cover

Fostul voleibalist din Zalău, Dănuț Mircea Breban (56ani) are nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală nemiloasă – leucemie limfocitară acută.

Salajul liber Pub

Bărbatul, tată a doi copii, este în stare gravă și a fost trimis la Clinica de Hematologie din Cluj-Napoca unde s-a constatat că trebuie să înceapă tratament cu citostatice.

Parfumuri

Soția acestuia, Monica Brebam a fost și ea depistată anul trecut cu tumoare maligna la sâng, iar în luna septembrie a anului trecut a fost operată.

Parfumuri
Copii Breban Raluca si Breban Ionut, au nevoie de parintii lor, acesta din urma, Breban Ionut, in anul 2012 a fost implicat intr-un accident de masina, (in spate la Michelin), in urma caruia a intrat in coma de gradul 4,fiind internat 11 saptamani la Spitalul de Neurochirurgie sectia Terapie Intensiva din Cluj. In urma accidentului a ramas cu epilepsie si stenoza traheala post traheostomie, urmand un tratament permanent.
Fostul voleibalist Breban Danut Mircea, are nevoie de ajutorul nostru, are nevoie de sange, iar cei care vor sa doneze sange, sa specifice ca o face pentru Breban Danut Mircea.  Iar cei care vor sa ajute familia financiar pot sa o faca in urmatoarele numere de cont:
Lei: RO77BTRLRONCRT0258124001
Eur: RO27BTRLEURCRT0258124001
Usd:RO31BTRLUSDCRT0258124001
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.