Sediul unei primării din Sălaj, spart de hoți. Peste 200.000 de lei erau într-un seif

Navo cover cover cover cover cover

Peste 200.000 de lei se aflau în seiful din Primăria Ileanda, bani pentru plata unor drepturi ale cetățenilor în această perioadă rece. Suma mare de bani a ajuns și în atenția hoților, care au spart azi-noapte sediul primăriei.

Salajul liber Pub

Astfel, azi-noapte, hoții au forțat ușa de acces din spate, au intrat în Primăria Ileanda și au încercat să fure sutele de mii de lei care se aflau în seif. Din fericire, seiful puternic nu a putut fi spart de hoți, astfel că aceștia s-au limitat la a lua câțiva lei ce erau strânși de personalul din instituție pentru a cumpăra cafea și ceai.

Salajul liber Pub

Poliția confirmă evenimentul și susține că în prezent se fac cercetări pentru a identifica făptașii, cu atât mai mult, cu cât, sediul primăriei este și sub supraveghere video.

Primarul comunei Ileanda, Dănuț Pop, ne-a declarat că toți banii erau oricum asigurați, dar din fericire, seiful din Primăria Ileanda este mult prea puternic încât să fie spart cu ușurință de hoți. Acesta a și făcut o remarcă, susținând că seiful nu este ca cel din filme, ușor de spart, ci este unul solid, unde nu poți avea acces la bani decât în situații sepciale.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.