Ședință importantă în PSD Zalău. Social-democrații se pregătesc de rezultat RECORD la alegerile locale

Navo cover cover cover

PSD-iștii din Zalău, coordonați de Călin Forț s-au întâlnit ieri în ședință ordinară a partidului. Aceștia au dezbătut chestiuni legate de administrația municipiului, cât și de organizarea alegerilor locale.

Salajul liber Pub

PSD-iștii din Zalău se pregătesc să câștige detașat alegerile locale pe municipiu, cu atât mai mult cu cât, cel care va fi candidat este tocmai primarul în exercițiu, Ionel Ciunt.

Cu Ionel Ciunt la Primărie, PSD-iștii au acum o singură problemă organizatorică și o singură dorință – un rezultat record la alegerile locale, majoritate simplă și cât mai puțini consilieri locali slabi pregătiți ai opoziției PNL-USR în Consiliul Local Zalău. La ora actuală, opoziția are câțiva consilieri locali care se împotrivesc cu desăvârșire dezvoltării orașului.

Cifrele vehiculate în PSD pentru Municipiul Zalău, ca intenție de vot sunt de peste 65% pentru primarul Ionel Ciunt și 50% pentru lista de consilieri. De altfel, variantele, altele deâct Ionel Ciunt, primar, sunt infime. Claudiu Bîrsan, candidatul PNL a mai demonstrat și în trecut că nu are mai mult de 3.000 de voturi, cu tot cu echipa în spate, în timp ce UDMR sau AUR nu pot emite pretenții decât pentru un candidat care să tragă lista de consilieri și să obțină măcar două mandate în Consiliul Local Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.