Secretarul de stat din Sălaj, Bogdan Ilea, prezent la inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Luduș

Navo cover cover

Secretarul de stat din Ministerul Justiției, sălăjeanul Bogdan Ilea a reprezentat zilele trecute Ministerul Justiției la ceremonia solemnă de inaugurare a noului sediu al Judecătoriei Luduș, fiind delegat în acest sens de către Ministrul Justitiei,  Cătalin Predoiu.

Salajul liber Pub

Proiectul privind reabilitarea Judecătoriei Luduș a fost realizat în întregime din bugetul propriu al Ministerului Justiției și se înscrie perfect în linia strategică trasată de către ministrul Catalin Predoiu, având ca obiective principale atât asanarea cadrului legislativ, cât și îmbunătățirea calității actului de justiție.

Bogdan Ilea, secretarul de stat din Ministerul Justiției susține că are convingerea că prin investițiile susținute în infrastructura instanțelor judiciare, vom asigura un mediu propice desfășurării actului de justiție și, implicit, creșterea calității serviciilor publice în domeniu.

Bogdan Ilea: „Cu această ocazie, am reiterat angajamentul ferm al Ministerului Justiției de a asigura fondurile necesare pentru derularea tuturor lucrărilor de investiție în sistemul judiciar, astfel încât justiția să prospere și să se dezvolte în mod constant. Ne dorim ca magistrații, personalul instanțelor, avocații și justițiabilii să beneficieze de un mediu optim, propice desfășurării activităților lor și încrederii în actul de justiție. Noul sediu al Judecătoriei Luduș reprezintă un exemplu elocvent al determinării noastre de a moderniza și a consolida sistemul judiciar. Acesta va oferi un cadru propice pentru judecători, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-și desfășura atribuțiile într-un mod eficient și profesionist. Ministerul Justiției urmărește sa creeze un mediu prielnic pentru avocați și justițiabili, unde drepturile și interesele acestora să fie tratate cu maximă seriozitate și transparență. Ministerul Justiției rămâne ferm angajat în a susține independența și buna funcționare a sistemului judiciar și continuă să promoveze reformele necesare pentru a asigura un act de justiție echitabil și de încredere. În acest sens, investițiile în infrastructură constituie un pas important, demonstrând că ne preocupăm în mod real de condițiile de muncă ale magistraților și de calitatea serviciilor oferite justițiabililor. Felicităm conducerile Curtii de Apel Târgu Mures, a Tribunalului Mureș si a Judecătoriei Luduș pentru deschiderea acestui nou sediu modern și suntem încrezători că această investiție va contribui semnificativ la eficiența și performanța sistemului judiciar. Ministerul Justiției va continua să sprijine proiecte similare în întreaga țară, în eforturile noastre constante de a consolida statul de drept și a asigura respectarea principiilor fundamentale ale unei justiții independente și imparțiale„. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.