Secretarul de stat Bogdan Ilea a reușit să asigure mutarea provizorie a Judecătoriei Șimleu Silvaniei într-un sediu provizoriu

Navo cover cover cover cover

Judecătoria Șimleu Silvaniei va fi reabilitată cu bani de la Banca Mondială, iar în timpul acestui proces, instanța s-a mutat într-un sediu provizoriu.

Salajul liber Pub

Avocatul Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției a reușit să asigure mutarea provizorie a Judecătoriei Șimleu Silvaniei în condiții optime.

Salajul liber Pub

„Din fondurile asigurate prin bugetul Ministerului Justiției am reușit să asigurăm mutarea provizorie a Judecătoriei Șimleu Silvaniei într-un sediu închiriat, în care va funcționa pe durata desfășurării proiectului de reabilitare a sediului de lângă parc”, transmite Bogdan Ilea.

Sediul Judecătoriei Șimleu Silvaniei de lângă parc va fi reabilitat printr-un împrumut de la Banca mondială, iar procesul de reabilitare, care presupune proiectarea și execuția efectivă a lucrării va dura aproximativ patru ani. Întrucât clădirea nu mai era sigură, la nivelul conducerii Tribunalul Sălaj și cu fonduri asigurate de Ministerul justiției, a fost identificată aceasta solutie.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.