Se reabilitează clădirea Salvosan Ciobanca din Zalău

Navo cover Navo cover

Doctorul Petru Ciobanca are planuri mari pentru anul 2022. După ce a anunțat ieri faptul că a achiziționat clădirea Bancpost din muncipiu și o transformă în policliniă, astăzi, doctorul vrea să le transmită tuturor sălăjenilor că actualul sediu al Salvosan Ciobanca va intra în reabilitare.

Practic, clădirea Salvosan Ciobanca din Zalău se modernizează în totalitate, în special în ceea ce privește fațada unității medicale.

Doctorul Petru Ciobanca a ținut să sublinieze faptul că prima dată este  important conținutul și abia apoi învelișul. Astfel, după ce a investit la finele anului 2021 peste 2 milioane de euro în aparatură performantă, nou-nouță adusă din Statele Unite ale Americii.

„M-a preocupat prima dată partea de conțiunt, să dotăm clinica cu aparatură nouă și cu o echipă de specialiști. Este important conținutul, apoi învelișul”, ne-a spus doctorul Petru Ciobanca.

De precizat că la ora actuală, în interiorul Salvosan Ciobanca sunt disponibile atât CT cât și RMN în regim non-stop, aparatura fiind modernă, fabricată anul trecut. Mai mult, la Salvosan Ciobanca se efectuează și teste rapide pentru coronavirus, tot în regim non-stop.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.