SCO Jibou se pregătește să promoveze în Liga a III-a cu un antrenor de LEGENDĂ din fotbalul sălăjean

Navo cover cover cover

Echipa de fotbal din Jibou, coordonată de Primăria Orașului prin grija directă a viceprimarului Vlad Pașcalău, are planuri mari în noul sezon de Liga a IV-a, iar în acest sezon se dorește inclusiv promovarea în Liga a III-a, după un sezon trecut în care formația a făcut senzație cu un grup de jucători tineri și foarte tineri.

Salajul liber Pub

Pentru a-și îndeplini obiectivul, conducerea SCO Jibou a adus la echipă un antrenor nou, un nume de legendă din fotbalul sălăjean – Dinu Moldovan. Acesta a fost un jucător experimentat de fotbal, cu un palmares impresionant.

A jucat 129 de meciuri în Divizia A și 350 de meciuri în Divizia B, la echipe precum FC Baia Mare, Dinamo București, Gloria Bistrița sau Macabi Yavne din Israel. Noul antrenor de la SCO Jibou a jucat inclusiv împotriva formației Real Madrid, într-un meci disputat pe 15 septembrie 1982, FC Baia Mare – Real Madrid.

„Suntem încântați să îl avem alături de noi pe 𝗗𝗶𝗻𝘂 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗮𝗻 și suntem siguri că experiența sa bogată și abilitățile sale de lider vor aduce un nou suflu și succes echipei noastre. Să îl întâmpinăm cu entuziasm și să îl susținem în această nouă călătorie către victorie”, transmite conducerea SCO Jibou.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.