SCO Jibou, locul 3 în Liga a IV-a, la primul an de la înființare. Vlad Pașcalău a premiat jucătorii

Navo cover cover cover

SCO Jibou, echipa înfiinată în urmă cu un an, a reușit performanța ca în primul an de participare în Liga a IV-a Sălaj să se situeze pe locul al treila. Cu o medie de vârstă de 22 de ani, echipa din Jibou a fost surpriza plăcută a campionatului. Planurile la SCO Jibou sunt mari, iar din sezonul viitor se dorește promovarea în Liga a III-a.

Salajul liber Pub

Premierea echipei cu medaliile și trofeul pentru locul al treilea a fost făcută ieri, de Rusalii, pe terenul celor din Jac, acolo unde echipa din Jibou a câștigat ultimul meci al campionatului. Premierea a fost făcută de viceprimarul Vlad Pașcalău.

„Astăzi, am încheiat o călătorie incredibilă și suntem mândri că am obținut un loc pe podium în Liga a IV-a Sălaj! Ceea ce am realizat este mai mult decât un simplu rezultat într-un campionat județean. Este o poveste de curaj, determinare și încredere în forțele proprii. La începutul acestui sezon, puțini credeau în noi și ne dădeau șanse minime. Dar noi, cei de la SCO Jibou, am ales să nu ne lăsăm descurajați de pronosticurile pesimiste. Am ales să ne concentrăm pe muncă, pe pasiunea noastră pentru fotbal și să ne străduim să devenim cea mai bună versiune a noastră. Lotul nostru este alcătuit din cei mai tineri jucători, cu o medie de vârstă de doar 22 de ani și cu 6 juniori talentați. Acești tineri sportivi ne-au demonstrat că vârsta nu este un obstacol în fața succesului. Prin dedicare, disciplină și sacrificiu, au reușit să se ridice la înălțimea competiției și să facă performanță într-un mod remarcabil. Ceea ce ne-a unit pe toți în această călătorie este dorința de a ne depăși limitele și de a demonstra că orice este posibil atunci când crezi în visurile tale. Am învățat că munca grea și perseverența sunt cheia succesului. Am învățat să nu ne pierdem niciodată curajul în fața adversităților și să ne susținem reciproc în momentele dificile”, transmit cei de la SCO Jibou.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.