Schimbare de situație: polițistul local lovit cu pumnul în centrul Zalăului a ajuns la Urgență. Ce se întâmplă în acest caz

Navo cover cover cover

O tamponare, urmată de un scandal a avut loc în jurul orei 14:10 la ceas, în centrul Zalăului. În toată altercația au intervenit și polițiștii locali care au încercat să calmeze spiritele.

Salajul liber Pub

Din nefericire, un polițist local mai în vârstă a fost lovit cu un pumn în față. Inițial, în momentul desfășurării acțiunii, acesta a crezut că a fost lovit din greșeală, însă ulterior, martorii oculari au susținut că nu a fost vorba chiar de o greșeală.

Polițistul a ajuns în cele din urmă la Urgența Spitalului Județean Zalău.

„Inițial s-a crezut că a fost vorba de o greșeală și a fost lovit ușor, doar că după un timp, acesta a acuzat dureri mai puternice în zona feței, iar din discuțiile cu martorii oculari, se pare că lovitura nu a fost chiar din greșeală. Polițistul a ajuns în cele din urmă la spital pentru  investigații. Agentul va urma cursul legal al anchetei și vom vedea apoi ce vor stabilii polițiștii rutieri”, ne-a transmis Lucian Trif, comandantul Poliției Locale Zalău.

Din câte se pare, și cei doi șoferi au suferit leziuni. Unul s-a ales cu lovituri la arcadă, iar cel de-al doilea în zona coastelor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.