Scandal la magazinul Carrefour din centrul Zalăului. Un bărbat a plecat din magazin cu o plasă de acte și un cuțit

Navo cover cover cover

Poliția Locală Zalău a fost sesizată că o persoană a tulburat liniștea publică in magazinul Carrefour – Silvania și a sustras din zona de bagaje o plasă cu bunuri și acte. Totul s-a petrecut astăzi, in jurul orei 16:00, când agentul de paza Carrefour – Silvania a solicitat sprijinul politistilor locali din cauza unui bărbat care tulbura ordinea si linistea publica în magazin și a sustras un cuțit ascuțit, tip cuter de pe raft.

Salajul liber Pub

Politistii locali l-au identificat pe numitul M. M., cu domiciliul în satul Bogdana, l-au îndepărtat din zona și au recuperat caterul. Totodata persoana a fost sancționată contravențional pentru tulburarea liniștii publice si consum de alcool.

Ulterior, la ora 16:40, agentul de pază de la Carrefour a sesizat din nou polițiștii locali, aflați in patrulare in zona centrală, că unei persoane i s-a sustras de la locul de bagaje de la intrarea in magazin o plasa cu acte.

Polițiștii locali l-au identificat în stația de autobuz din zona Bibliotecii pe același M. M care avea asupra lui plasa descrisa.

Politistii locali au solicitat prin 112 un echipaj de la Politia Municipiului și l-au predat acestora. Persoana pagubita a depus plângere iar bunurile au fost recuperate in totalitate.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.