Scandal în USR Șimleu Silvaniei: fostul PNL-ist Mihai Oprea contestă alegerile interne din partid

cover cover casador

Ultima ședință a USR Șimleu Silvaniei a încins spiritele în formațiunea politică, asta deoarece în partid au venit și membri celor de la PLUS, partidul care a dispărut de pe scena politică odată cu fuziunea dintre cele două partide.

Salajul liber Pub

Astfel, a fost show mare duminică în organizația USR din Șimleu Silvaniei. Disputa a avut loc pe fondul faptului că USR-iștii trebuiau să-și stabilească candidatul pentru alegerile parțiale la funcția de primar al orașului. USR-iștii s-au prezentat cu Marius Virgil Bob, cel care a canddiat și la alegerile din septembrie din partea USR, reușind să ajungă consilier local. De altfel, de remarcat că și în septembrie, cei de la PLUS nu au fost de acord cu USR-iștii din Șimleu Silvaniei și au candidat separat, însă cu rezultate foarte slabe, niciun candidat al formațiunii lui Dacian Cioloș nu a reușit să intre în Cosniliul Local.

Salajul liber Pub

La sedința de duminică s-a lăsat cu supărări, după ce Marius Virgil Bob a fost desemnat candidatul USR, chiar dacă cei din PLUS au încercat să-l împingă în față pe PNL-istul Mihai Oprea, cel care a fost consilier local al liberalilor și un mare fan al fostului primar Septimiu Țurcaș. Astfel, după alegerile de duminică, Marius Virgil Bob a obținut 26 de voturi în interiorul formațiunii, în timp ce Mihai Oprea a obținut doar 23 de voturi.

Supărat pe faptul că a migrat de la PNL la PLUS, iar acum USR, și nu a primit șansa de a candida la funcția de primar, Mihai Oprea a contestat alegerile interne din interiorul USR, după cum ne recunoaște și Liviu Fărcaș, președintele PLUS Sălaj – co-președinte USR Sălaj, dar și membri ai USR din Șimleu Silvaniei.

„S-a făcut o contestație în urma alegerilor interne de la Șimleu Silvaniei”, ne-a spus Liviu Fărcaș.

Și USR-iștii vechi din Șimleu Silvaniei confirmă cele declarate de Liviu Fărcaș.

„Domnul Oprea a depus o contestație, după ce domnul Bob a fost ales statutar candidatul USR la Primăria Șimleu Silvaniei”, ne spun mai mulți membri ai USR din orașul de sub Măgură.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.