SCANDAL în Jibou. Un tânăr a fost arestat, după ce și-a înjurat mama, apoi a amenințat polițiștii cu un cuțit

Navo cover cover cover

La data de 28 noiembrie, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil situat în localitatea Jibou, un bărbat, posibil aflat sub influența alcoolului, provoacă scandal și își amenință mama.

Salajul liber Pub

Polițiștii din Jibou s-au deplasat cu operativitate la fața locului, identificând persoana ca fiind un tânăr de 25 de ani, din Jibou, care a refuzat să se legitimeze și să se supună indicațiilor polițiștilor, a devenit recalcitrant, manifestând un comportament agresiv, adresându-le injurii și amenințându-i pe polițiști cu un cuțit, motiv pentru care s-a încercat încătușarea acestuia.

În încercarea de a-l imobiliza, după ce a fost somat în prealabil și după folosirea spray-ului iritant-lacrimogen, polițiștii au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Orașului Jibou, în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale față de acesta.

În urma folosirii armamentului din dotare nu au rezultat victime omenești sau pagube materiale.

Luni, 4 decembrie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au prezentat pe tânărul de 25 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, procurorul dispunând reținerea acestuia, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Ulterior, procurorul s-a adresat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.