Scandal în această dimineață la DSVSA Sălaj

Navo cover Navo cover

Situație fără precedent la Direcția Sanitară Veterinară Sălaj. Directorul instituției, Mircea Martin încearcă, nefondat să schimbe o persoană din Comisia de Disciplină fără a spune clar motivele pentru care această persoană trebuie schimbată. Vom păstra anonim din motive clare numele persoanei, însă putem afirma că aceasta reprezintă Sindicatului DSVSA Sălaj, fiind aleasă prin vot secret de către membri sindicatului.

Astfel, în această dimineață a fost convocată de urgență o ședință de sindicat a celor de la DSVSA Sălaj pentru a clarifica lucrurile și a se încerca înlocuirea acestei persoane. Decizia a fost supusă la vot, iar 21 de colegi au votat pentru ca persoana în cauză să rămână în Comisia de Disciplină, iar alte șase s-au abținut. Nu a fost niciun vot împotrivă.

Din câte se pare, directorul executiv al instituției Mircea Martin vrea să înlocuiască această persoană din Comisia de Disciplină pentru a sancționa o altă persoană din instituție.

Surse din sindicat susțin însă că Mircea Martin nu se va opri aici ci va continua să se lupte cu persoana din Comisia de Disciplină până când își va îndeplini visul, acela de a o înlocui.

Trebuie să amintim că pentru probleme disciplinare, Mircea Martin a fost de mai multe ori detașat din Sălaj în alte județe, dar și suspendat din funcție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.