Sătenii din Păușa se revoltă împotriva Poliției și a Primăriei din Românași – „sunteți depășiți de situație”

Navo cover cover

Sătenii din Păușa se revoltă împotriva Primăriei Românași, dar și împotriva lucrătorilor de la Postul de Poliție Românași, după ce faptele antisociale din sat au scăpat de subcontrol.

Salajul liber Pub

Astfel, sătenii se plâng că terenurile agricole sunt pur și simplu mistuite de hoții din sat, iar nimeni nu are ce să le facă. Sătenii, prin vocea liderului Laurențiu Ghiuruțan anunță inclusiv realizarea unei platforme online – Salvați Comuna Românași. Aceștia sunt revoltați că an de an, culturile agricole le sunt pur și simplu distruse de hoți, iar autoritățile locale sunt depășite de situație.

Laurențiu Ghiuruțan: „Așa arată batjocora la adresa cetățenilor care încă mai lucrează pământul în localitatea Păușa, comuna Românași. În satele comunei Românași fărădelegea atinge cote alarmante, îngrijorătoare, înfiorătoare chiar, asta cu largul concurs al autorităților care nu fac nimic de ani de zile. Politisti care sunt pur și simplu depășiți de situație, firma de paza care nu își justifică contractul și nu în ultimul rând autoritatea locală care nu întreprinde nici o măsură pentru a stopa acești tâlhari și pentru a ajuta pe cei care le plătesc salariile. Va invit pe toți cei din comuna care vă confruntați cu astfel de situații sa le postați aici, până la finalizarea platformei online Salvați Comuna Românași”.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.