Sărbătoare mare în comunitatea din Dioșod, comuna Hereclean

Navo cover cover cover

Primăria Hereclean, condusă de primarul Dobrai Francisc a organizat un eveniment inedit în satul Dioșod, acolo unde sâmbătă a fost inaugurată o investiție mult așteptată de comunitate – un teren cu suprafață sintetică pentru minifotbal, cu nocturnă, dar și un teren de dimensiuni mai mici pentru tenis cu piciorul.

Pentru a inaugura noua bază sportivă, la Dioșod a avut loc sâmbătă Ziua Sportului, un eveniment inedit la care au participat numeroși tineri din comună, cât și din comuna Tazlar din Ungaria, cu care comuna Hereclean este înfrățită.

La eveniment au mai fost prezenți deputatul Seres Denes, senatoarea Irina Kovacs, prefectul Dari Toma, vicepriamrul Zalăului, Nicolae Fazakas, consilierul județean UDMR Maria Simonfi, consilierul județean PSD Ardelean Gheorghe, primarul Comunei Sărmășag, Dombi Attila și primarul Comunei Șamșud, Bato Zoltan.

La finalul manifestărilor, primarul Dobrai Francisc a primit din partea comunității din Dioșod distincția „Nuca de Aur”, în semn de recunoștință și respect pentru toată munca depusă în slujba cetățenilor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.