Săptămâna verde la Jac – copiii de la școală au învățat cum se produce mierea de calitate

Navo cover cover cover cover

Copiii de la Școala Gimnazială din Jac au învățat zilele acestea cum se produce mierea de calitate, în cadrul săptămânii verzi. Elevii au vizitat stupina apicultorului Cosmin Meseșan din localitate, dar și fabrica acestuia, finanțată de Uniunea Europeană, de îmbuteliere a mierii de calitate.

Salajul liber Pub

Proiectul a fost susținut de învățătoarea Susana Taloș, de învățătoarea Lavinia Taloș și de educatoarea Adina Taloș. Acestea, alături de copii, au putut vedea o prezentare a laboratorului din satul Jac a apicultorului Cosmin Meseșan, unde au văzut cu ochii lor cum se extrage mierea și care este procesul de îmbuteliere și ambalare în condiții de igienă maximă.

Salajul liber Pub

Printre altele, copiii s-au putut bucura și de o lecție aprofundată de apicultură, cu prezentarea stupului, dar și despre importanaț albinelor, atât în apicultură, cât și în viața de zi cu zi.

Astfel de evenimente vor mai continua, Cosmin Meseșan fiind unul dintre cei mai apreciați apicultori sălăjeni.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.