S-a defectat stația de asfalt de la Citadin

Navo cover Navo cover

Stația de asfalt a societății finanțate din bani publici, Citadin, s-a defectat, anunță directorul Direcției Corp Control din Primăria Zalău, Laurențiu Ghiuruțan. Anunțul a fost făcut după ce Direcția Corp Control a mers în vizită pe șantierul drumului din Ortelec, unde a constatat că muncitorii de la Citadin bat pasul pe loc.

Laurențiu Ghiuruțan susține că principala cauză pentru care se avansează în ritmul melcului la lucrările din Ortelec, dar și pentru care astăzi muncitorii Citadin nu au asfaltat a fost faptul că stația de asfalt s-a stricat.

Stația de asfalt care aparține societății publice Citadin Zalău a reintrat în funcțiune în urma unui proces de revizie complex. Acesta s-a desfășurat în perioada noiembrie 2019 – februarie 2020, iar în perioada menţionată muncitorii din cadrul Citadin Zalău, cu sprijinul altor specialiști în domeniu (sudori, mecanici, electricieni) au efectuat mai multe tipuri de lucrări de reparaţii, după un plan bine stabilit.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Se vede planul riguros și specialiștii lasă că are mitica de la drum constr statie va facturează el asfalt, cat despre specialiștii citadin îmi rezerv dreptul de a nu mă pronunța că se va considera jignire