Rezultatul de excepție al unei tinere educatoare din comuna Bobota care demonstrează că se poate face carte oriunde

Navo cover cover cover cover cover

Raluca Gorgan (20 ani) este educatoarea din comuna Bobota care a reușit anul acesta să obțină nota 9,75 la Examenul de Titularizare din Sălaj, având cea mai mare medie din județ, la fel ca tânăra din Șimleu Silvaniei – Adriana Man.

Salajul liber Pub

Raluca Gorgan a fost anul acesta școlar educatoare la Grădinița cu Program Normal din Bobota. Tânăra este un exemplu care demonstrează că atunci când vrei să faci performanță o poți face de oriunde, chiar și venind dintr-o unitate de învățământ din mediul rural.

Salajul liber Pub

Tânăra educatoare este absolventă a Liceului Pedagogic „Gheorghe Șincai” din Zalău, promoția 2021, iar în prezent, pe lângă meseria de educator, este și studentă la Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca. Tânăra se laudă cu rezultate de excepție și la Examenul de Bacalaureat.

Raluca Gorgan susțin că perseverența este cheia succesului, iar notele obținute sunt rezultatul efortului depus în cadrul pregătirii.

„Consider că perseverența este cheia succesului, iar nota obținută în cadrul examenului de Titularizare este rezultatul efortului depus în cadrul pregătirii. Totodată, plăcerea reprezintă un alt element-cheie, necesar în atingerea obiectivului propus. E o plăcere deosebită să fiu în mijlocul copiilor, iar fiecare zâmbet din partea lor e recompensa efortului depus în timpul predării. Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susținut în această perioadă, în special părinților mei, care m-au susținut necondiționat”, susține tânăra Raluca Gorgan.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.