REVOLTA unui tânăr din Zalău împotriva restricțiilor care intră în vigoare: „cum să ascult de niște oameni care s-au născut cu pile? Nu suntem FRAIERI”

Navo cover cover

Cunoscutul DJ din cluburile sălăjene, dar și antrenor personal de fitness, Paul Ardelean a avut astăzi o răbufnire de proporții împotriva noilor restricții impuse de autorități, printre care limitarea programului la magazine până la ora 18.00 și a circulației până la ora 20.00.

Salajul liber Pub

Tânărul zălăuan a avut o reacție fermă susținând că nu poate să asculte de oameni care toată viața lor au fost puși în funcțiie pe pile.


Redăm integral textul acestuia

„Nu am fost și nu voi fi niciodată umilit, batjocorit sau comandat sau de catre cineva! Nu mai am cuvinte….!!!

În viata asta am ascultat de părinți ca asa e moral și omenesc! Cum sa plec capul în fata unor indivizi care toată viata au fost, s-au născut pe „pile” care nu au știut cum e sa nu ai bani sa duci o viata grea!!

Ei doar comanda! De ce sa ne comande??

Asta am ajuns? Pentru asta ne-am născut?? Sa fim considerati fraieri? Cred ca am muncit mult mai mult sa ajung unde sunt decât un gras burtos ordinar care sta în parlament doarme și se mai uita la filme porno ca e prea plictisit de unele decizii care ar trebui sa faca bine oamenilor!

Aseară am fost la magazin la ora 21:00, mâine merg la ora 18:00?? Ca e e șmecheria?

Nu este virus în avion, autobuze, supermarket și este în plina strada când treci pe lângă un om după ora 22:00??

Stau cu sutele în parlament! Care morții mami lor s-au îmbolnăvit?? Dar noi ne îmbolnăvim ca facem sport și mișcare nu?

Ce sa le zic acelor clienți cu care colaborez pentru o viata sănătoasa? Stați în casa ca virusul vine?!!

Știti care e rata de infectare Covid în sala de fitness??? O – ZERO

Nu știu câți prieteni, urmăritori activi am în lista dar cei care au sânge în ei.. Cei care nu sunt niște ”fetite speriate” vor lua masuri!!!

Cine se respecta și vrea o viata libera o sa ia masuri! Afara în strada!”

Distribuie articolul
Comentarii: 7

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Virusul există și face ravagii mor zilnic oameni ferească dumnezeu să îți moară cineva drag de acest virus căci ti-ai schimba părerea dar ar fi prea tîrziu.

    1. Vasile mai taci naibii cu muritul.Exista virusul dar si alte boli exista de care se moare si nu te agiti atâta.Se face multa propaganda ieftina si manipulare.Milioanele de morti la nivel global din cauza altor boli nu-i mai vedeți.

  2. Vasile mai taci naibii cu muritul.Exista virusul dar si alte boli exista de care se moare si nu te agiti atâta.Se face multa propaganda ieftina si manipulare.Milioanele de morti la nivel global din cauza altor boli nu-i mai vedeți.