Recent reabilitată, strada Gheorghe Doja din Zalău se va sparge din nou pentru lucrări la canalizare

Navo cover cover cover

Lucrările pe strada Gheorghe Doja din Zalău s-au finalizat anul trecut, în luna decembrie. Lucrările au fost finanțate cu fonduri europene în valoare de 11 milioane de lei și realizate de asocierea Avril și Delcar.

Salajul liber Pub

Strada Gheorghe Doja a fost reabilitată din temelii, cu trotuare și piste de biciclete, cu carosabil nou și cablurile introduse în subteran.

Vestea proastă însă pentru zălăuani este faptul că strada se va sparge din nou, de această dată pentru lucrările de canalizare. Anunțul a fost făcut de Ioan Savu, antreprenorul care a reabilitat strada, dar și de către Marcel Zaharia, directorul Companiei de Apă din  Zalău.

Astfel, pe strada Gheorghe Doja se vor efectua lucrări de canalizare, iar strada se va sparge. Mai mult, pe o porțiune de 500 de metri se va introduce în subteran o conductă cu un diametru de mari dimensiuni.

Directorul Companiei de Apă, Marcel Zaharia, a dat însă asigurări că la final, societatea va aduce strada la starea inițială.

„Am înțeles raționamentul Primăriei Zalău pentru că nu și-au dorit să piardă banii. Noi avem acest proiect de realizare a rețelei de canalizare și vom începe munca și pe strada Gheorghe Doja. La finalul lucrărilor, avem obligați să aducem strada la starea inițială, adică asfaltată, ceea ce se va și întâmpla”, ne-a declarat Marcel Zaharia.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.