Rapid Jibou DEFILEAZĂ prin divizia județeană. Replica FERMĂ a primarului Dan Ghiurco la adresa contestatarilor

cover cover casador

Rapid Jibou bifează patru victorii din tot atâtea posibile în divizia județeană de fotbal. Echipa de pe Someș are planuri mari și se pregătește să promoveze în Liga a III-a. Unele voci susțin că Rapidul nu și-ar dori promovarea, ci totul ar fi doar de fațadă, însă Dan Ghiurco are un mesaj ferm pentru cei care contestă dorința Jiboului de a evolua în Liga a III-a: „să își vadă de treaba lor, noi țintim doar la promovare”.

Salajul liber Pub

De altfel, Dan Ghiurco susține clar faptul că Rapid Jibou trebuie să promoveze, susținând că echipa are deja planuri mari pentru noul sezon din Liga a III-a.

Aici trebuie menționat că la ora actuală, Rapidul din Jibou are una dintre cele mai bine puse la punct baze sportive din județ, depășind inclusiv stadionul celor de la Sportul Șimleu.

„Nu ne interesează contestatarii și bârfele. Noi avem puterea financiară să evoluăm în Liga a III-a. Dacă pot alte comune și orașe, și Jiboul poate! Susțin în totalitate echipa și sunt alături de băieți. Ne gândim doar la promovare!”, ne-a declarat Dan Ghiurco.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.