PSD Sălaj, susținere necondiționată pentru Ionel Ciunt

Navo cover cover cover cover cover

După ce în PSD Sălaj apele s-au tulburat din cauza unui scandal iscat de tabăra lui Călin Forț care a atacat tabăra lui Dan Ghiurco, ca un mediator, Alin Demle, secretarul organziației județene a încercat să tempereze apele.

Salajul liber Pub

Astfel, Alin Demle a ieșit public cu un text în care îl laudă pe primarul Zalăului și liderul PSD, Ionel Ciunt. Mai mult, secretarul partidului îl asigură pe Ciunt de toată susținerea organizației.

Salajul liber Pub

Alin Demle: „PSD SALAJ are un presedinte pe care orice partid sau filiala ar dori sa-l aiba in frunte .PSD Salaj il are pe el, IONEL CIUNT un om de o moralitate desavarsita,un om cu care orice psd-ist adevarat se mandreste,un om cunoscut in toate colturile Salajului,un om pe care orice psd-ist il percepe ca si lider..PSD SALAJ il are pe IONEL CIUNT, il are pe cel mai bun!!
Prin aceasta postare ,vreau sa va asigur domnule presedinte,de sustinerea tuturor psd-istilor din intreaga filiala, in toate deciziile pe care Dvs le luati .Sunteti un presedinte ales in mod democratic si caruia organizatiile locale din judet va acorda toata increderea!”

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.