Proiecte importante în Cizer: construire hală agroalimentară, bază sportivă și parc de joacă pentru copii

sos de centura cover cover

În Strategia integrată de dezvoltare durabilă a județului Sălaj, realizată de Consiliul Județean și adoptată în ședința din luna noiembrie, se prevăd mai multe investiții importante pe care Primăria Cizer dorește să le implementeze.

Salajul liber Pub

Astfel, în dreptul Primăriei Cizer, pentru perioada 2021 – 2027 sunt prevăzute mai multe proiecte cu finanțare atât prin Compania Națională de Investiții, cât și prin Programul „Anghel Salignyi’.

Parfumuri

Dincolo de proiectele importante de infrastructură, în Cizer sunt planuri mărețe și în alte sectoare. Astfel, Primăria Cizer se luptă pentru a obține finanțare la un obiectiv important, și anume, construire Hală pentru Piața Agroalimentară din localitate. Proiectul are ca sursă de finanțare, conform documentului Consiliului Județean, Compania Națională de Investiții.

Parfumuri

Un alt proiect important prevede modernizarea bazei sportive din comuna Cizer și finanțarea echipei de fotbal. Proiectul are o valoare estimată de 150.000 de lei și este prevăzut pentru finanțare din bugetul comunei.

AL treilea proiect important prevede realizarea unui parc de joacă pentru copii lângă Grădinița Cizer. Parcul de joacă va fi finanțat tot din bugetul local, iar valoarea este de 60.000 de lei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.