Proiect îndrăzneț la Mirșid – parc industrial întins pe 10 hectare

sos de centura cover cover

Administrația locală de la Mirșid, condusă de primarul Călin Bereschi, își dorește să realizeze un parc industrial în localitate. Proiectul apare și în Strategia de Dezvoltare a Județului Sălaj pentru perioada 2021 – 2027, adoptată de Consiliul Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

Parcul industrial de la Mirșid ar urma să se întindă pe 10 hectare, iar administrația locală a identificat și terenul unde urmează să se realizeze.

Parfumuri

Primarul din Mirșid, Călin Bereschi ne-a dezvăluit că fondurile pentru această investiție ar putea fi atrase prin PNRR. De altfel, Călin Bereschi ne-a declarat că sunt două propuneri pentru realizarea parcului industrial – una vizează amplasarea acestuia în spatele sediului Primăriei, pe deal, iar cea de-a doua, pe drumul către Moigrad, la ieșire din localitatea Mirșid unde există spațiu pentru așa ceva.

Parfumuri

Tot la Mirșid este în execuție înființare rețea de apă în localitatea Moigrad-Porolissum, dar sunt depuse și mai multe proiecte pentru creșterea calității vieții precum eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public, extindere rețele de apă în Mirșid, Firminiș și
Popeni sau modernizare drumuri de exploatație agricolă în comuna Mirșid.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.