Proiect important: Centru Medical Militar NATO în Zalău

Zalăul beneficiază de toate pârghile necesare pentru realizarea unui Centru Medical Militar al NATO. Proiectul aparține liderului PMP Adrian Popan care a găsit toate soluțiile pentru realizarea acestui obiectiv.

Adrian Popan susține că în Zalău, Unitatea Militară dispune de 22 de hectare de teren. Dacă în următorii ani acestea nu vor fi folosite cu cap, atunic este foarte probabil să ajungă în mâna samsarilor imobiliari care să ridice aici blocuri.

Candidatul PMP la funcția de primar al Zalăului susține că terenul Unității Militare poate fi folosit pentru realizarea unui Centru Medical. Cum terenul aparține Ministerului Apărării Naționale, acest lucru se poate face doar prin armată. Soluția este simplă. NATO ar putea să fie interesat de realizarea unui astfel de centru medical, astfel încât pe lângă scutul anti-rachetă de la Deveselu, să existe în România și o bază bine pusă la punct pentru cadrele medicale, susține Popan.

Adrian Popan susține că acest proiect nu este unul de ordinul fanteziilor, ci chiar se poate realiza. Ce este necesar aici este buna colaborare între Primăria Zalău, Consiliul Local Zalău, Consiliul Județean și Ministerul Apărării Naționale.

Pentru realizarea acestui proiect Adrian Popan va merge și la Traian Băsescu, fostul președinte al României care a avut o relație bună cu forțele militare NATO.

foto – caracter informativ
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.