Proiect fără precedent în Zalău: se va desființa Poliția Locală

Navo cover cover

Canidatul independent Bogdan Ilieș are un proeict fără precedent pentru Zalău – vrea să desființeze Poliția Locală.

Salajul liber Pub

„Unul din proiectele mele din poziția de consilier local, pe care l-am pus pe locul 1, este desființarea Poliției Locale și trecerea în subordinea directă a Primăriei, dar condusă, prin detașare de un ofițer MAI!”, susține candidatul Ilieș.

Bogdan Ilieș vrea să schimbe statutul polițistului local, să se termine odată cu amenzile date de acesti angajați politic, fără școală, fără pregătire!, susține acesta.

„Înființez un birou de mediere în cadrul Primăriei format dintr-o comisie de cel puțin două persoane unul fiind un pshiholog care prin consiliere să educe cetățenii, iar celălalt jurist, care împreună să decidă dacă zălăuanul de rând merită amendat sau nu! Polițistul local va putea doar constata fapta, a da o citație și a întocmi un raport la cele întâmplate! Va fii o bază de date unde cei citați sau conduși la biroul de mediere vor fii înregistrați, consiliați, iar la următoare abatere sancționați, dar amenzile să crească gradual, nu maxim cum le primeau de la polițiștii locali !

Trebuie să se termine odată și pentru totdeauna cu amenzile date la normă și cu abuzurile acestei instituții care are tot sprijinul politic!

Interesant este faptul că nici un partid politic nu a pus aceasta problemă! Oare voi nu vedeți, nu vreți să decideți în favoarea cetățeanului sau numărați orice decizie în numărul de voturi și sperați fiecare la voturile polițiștilor locali care, la număr, nu sunt deloc puțini?!

P.S. alătură-te grupului #eusunt12pentruZalău, noi nu suntem conduși politic!”, este mesajul independentului Bogdan Ilieș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.