Profesorul Gadiel Zaharie a promovat concursul pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale Creaca cu nota 9

sos de centura cover cover

Profesorul Gadiel Zaharie a promovat astăzi, 25 noiembrie, concursul pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale „Marcus Aurelius” din Creaca cu nota 9.

Salajul liber Pub

Gadiel Zaharie este un dascăl iscusit, foarte apreciat în comunitate, fiind profesor de biologie. Acesta s-a remarcat de-a lungul timpului în numeroase campanii desfășurate la unitatea de învățământ, reușind alături de Primărie să transforme școala din Creaca într-o instituție smart.

Parfumuri

Gadiel Zaharie este și un pasionat de motociclism fiind președintele MMC – Meseș Moto Club, care organizează an de an festivalul motocicliștilor de la ștrandul Broscărie, dar și unul dintre motoarele de promovare ale turismului din Sălaj, profesorul organizând diferite tururi în canoe pe Someș.

Parfumuri

Originar din Jibou, Gadiel Zaharie s-a remarcat și în diferite acțiuni umanitare, dar și datorită faptului că a reinventat în Sălaj conceptul de pub, reușind să transforme o locație din Jibou într-un pub intelectual, unde poți servi o cafea în timp ce citești o carte din biblioteca localului.

Salajul liber Pub
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.