Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după decesul subprefectului Virgil Țurcaș

Navo Navo cover

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta ne-a informat că unitatea de parchet a deschis un dosar penal, după decesul de astăzi al subprefectului Virgil Țurcaș.

Salajul liber Pub

Procurorii au înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

„S-a înregistrat un dosar penal în care se efectuează acte de urmărire penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a transmis Sorin Flonta, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Și efectivele de la Inspectoratul de Poliție Sălaj transmit că efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

„Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Ioana Rus, purtătorul de cuvânt al Poliției Sălaj.

Virgil Țurcaș (53 ani), subprefectul Sălajului, a decedat astăzi la ora 15.40, după ce un acoperiș al unui foișor improvizat din satul Hurez s-a prăbușit peste acesta din cauza vântului. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze pe acesta, dar din păcate, la ora 15.40 s-a constatat decesul. La fața locului a fost prezent și elicopterul SMURD, care însă nu l-a putut transporta la o unitate spitalicească din cauza rănilor multiple pe care le-a suferit.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.