Primăria Jibou a depus proiecte în valoare de 80 milioane de lei pentru finanțare prin Programul „Anghel Saligny”

sos de centura cover cover

Primăria Jibou, prin primarul Dan Ghiurco a depus trei proiecte importante pentru finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny”. Proiectele primarului de la Jibou vizează creșterea calității vieții și dezvoltarea orașului. În total, valoarea proiectelor este de 80 de milioane de lei, adică peste 16 milioane de euro!

Salajul liber Pub

Primul proiect este în valoare de 25,7 milioane de lei și vizează extinderea rețelei de canalizare în satele aparținătoare orașului Jibou, astfel încât și acești cetățeni să simtă cu adevărat că fac parte din oraș. Sunt vizate satele Cuceu, Rona, Husia și Var, care prin implementarea acestui proiect vor beneficia de o rețea de canalizare modernă.

Parfumuri

Al doilea proiect este în valoare de 4,9 milioane de lei și vizează reabilitarea și modernizarea a două străzi importante din oraș, respectiv strada Libertății și strada Spitalului din Jibou. Proiectul prevede reabiltiarea din temelii a celor două străzi, exact ca celelalte reabilitate de Primăria Jibou în ultimii ani.

Parfumuri

În cele din urmă, al treilea proeict are o valoare de 49,3 milioane de lei și vizează modernizarea structurii rutiere din orașul Jibou. Prin acest proiect primarul Dan Ghiurco își propune să modernizeze străzile din Jibou, astfel încât să nu mai existe probleme cu infrastructura rutieră, iar în Jibou să se poată circula în cele mai bune condiții.

Salajul liber Pub
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.