Prefectura Sălaj a transformat orașul Jibou în comună

Navo cover Navo cover

Nu este de mirare faptul că UDMR vrea să reformeze Instituția Prefectului, după mandatul prefectului Virgil Țurcaș. Nu a fost lăsată lună în care Prefectura să nu ne informeze greșit legat de coronavirus. Astfel, am avut momente în care Prefectura Sălaj ne oferea două date de infectare în Zalău – și 1 la mie și 3 la mie – dar și momente în care nimeni nu se știa ce se întâmplă cu domeniul HORECA iar la fiecare oră se mai schimba câte o decizie luată „pe butuci” de conducere –  de la bâlbâiala cu terasele închise sau deschise până la întâlnirile ad-hoc despre care aveam prea puține detalii.

Salajul liber Pub

În ultima raportare de coroanvirus, realizată oficial de Prefectura Sălaj aflăm că în județ a mai apărut o comună. Astfel, în raportare aflăm că a apărut comuna Jibou, care are o incidență de cazuri de coronavirus 1,44 la mia de locuitori.

Am încercat să luăm legătura cu Prefectura Sălaj, însă fără succes, acum, înainte de marea schimbare mult așteptată.

Am dat însă de conducerea Primăriei Jibou care ne-a informat că până la această oră nu știe ca orașul să fi decăzut din drepturi, dar dacă acest lucru se va întâmpla, populația va fi înstiințată.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.