Prefectul Sălajului, Dari Toma s-a vaccinat cu doza a treia

Navo cover cover cover cover

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, subprefectul Virgil Ţurcaş şi o parte din angajaţii instituţiei s-au vaccinat, marţi, la centrul de vaccinare de la Cercul Militar Zalău, cu doza a treia anti-COVID-19.

Salajul liber Pub

Alături de aceştia, tot marţi, s-au vaccinat şi alţi reprezenanţi ai administraţiei publice şi directori de instituţii deconcentrate, pentru a marca, astfel, debutul la nivel judeţean a campaniei de vaccinare cu cea de-a treia doză.

Salajul liber Pub

“Rămân la credinţa că vaccinul este cea mai rapidă şi sigură cale pentru întorcerea la normalitate. Desigur, cei vaccinaţi nu sunt 100% protejaţi de acest virus, însă e foarte important de ştiut că prin vaccinarea împotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare, riscul de transmitere a virusului şi se reduce considerabil riscul de spitalizare şi cel de deces. Îmbolnăvirile după vaccinare erau de aşteptat şi nu anulează faptul că vaccinurile îşi îndeplinesc exact misiunea pentru care au fost dezvoltate: de a salva vieţi şi de a preveni o boală gravă.

Doza a treia de vaccin este necesară, având în vedere evoluția epidemiologică severă din judeţ şi din România și necesitatea asigurării unei protecții cât mai bune a cetățenilor împotriva maladiei COVID-19. Susţin pe deplin acest demers şi astăzi vreau să dovedesc cele spuse prin imunizarea cu a treia doză”, a declarant, cu acest prilej, prefectul Dari Toma.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.