Povestea tinerei care a investit în Zalău banii câștigați în Paris, la un magazin de haine de lux

Navo cover cover

Angy Fashion  este unul dintre cele mai noi magazine de haine deschis la Zalău. Magazinul este idea și investiția tinerei Angela Cimpan (31 de ani), cea care și-a investit banii câștigați în Franța, la Paris, acasă, la Zalău, din dorința de a oferi clienților săi o altă perspectivă în ceea ce privește zona de fashion.

Salajul liber Pub

Tânăra zălăuancă a luat drumul Franței în anul 2016. S-a întors acasă după 7 ani cu gândul că și la noi în țară și în oraș se poate face treabă bună, atât timp cât chiar îți dorești să-ți respecți clienții așa cum se cuvine și să le oferi servicii premium, de calitate. Angela a deschis în luna iunie a acestui an magazinul Angy Fashion. Acesta este situat în zona Astralis din Zalău, în zona sensului giratoriu cum se merge spre magazinul Kauffland.

Trebuie spus că în Franța, mai exact la Paris, tânăra zălăuancă a muncit exclusiv în domeniul de fashion, în magazinul de lux Philipp Plein. Cu experiența de șapte ani în domeniu, cu dorința de a împrospăta piața de haine din Zalău și din convingerea că și acasă se poate face treabă, Angela Cîmpan a deschis acest magazin unde poți găsi cele mai elegante produse pentru doamne și domnișoare.

„Am deschis acest magazin în Zalău pentru a fi mult mai ușor să găsești rochițe mai elegante de nașă, de soacră, pentru evenimente, nunți, botezuri, etc. Din ce am observat, având și experiența celor 7 ani petrecuți în Franța, la noi, cam toate produsele dedicate acestor tipuri de evenimente sunt la fel. Noi încercăm să oferim altceva, de la linia de produse, până la consiliere în alegerea cea mai potrivită pentru fiecare client”, ne spune Angela Cîmpan.

Trebuie spus că hainele sunt de calitate superioară, iar magazinul acceptă inclusiv retur de produse.

Acum, de Black Friday, magazinul îi așteaptă pe sălăjeni cu numeroase reduceri. Mai mult de atât, acest loc este printre puținele magazine din Zalău care acceptă în interior și animale de companie.

„Ne plac mult animalele. Noi nu avem nicio problemă dacă clienții intră în magazin cu un cățeluș sau o pisică”, spune Angela Cîmpan.

 

 

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.