Povestea lui Alexandru, fotograful-frizer din Zalău

Are 21 de ani și două pasiuni – fotografia și frizeria. A început cu fotografia, iar în timp și-a dat seama că îi place foarte mult și meseria de frizer, astfel că în prezent le îmbină pe amândouă, având succes în județ atât ca fotograf, cât și ca frizer.

Îl cheamă Alexandru Solyom și susține că primele fotografii le-a făcut unor flroi, cu un telefon mobil cu butoane. Acum are „o armată” electronică cu care surprinde cele mai inedite ipostaze la un eveniment sau la o ședință foto.

Alexandru este fotograf de eveniment din urmă cu patru ani. Și-a cumpărat primul DSLR în anul 2016 cu ajutorul prăinților care l-au încurajat să-și urmeze visul, oricare ar fi acela. Acum are propria firmă și mult de muncă!

S-a apucat de fotografie din pasiune, iubește și frizeria, iar în jurul său îi place să vadă doar oameni fericiți, cu chef de viață. Tânărul ne spune că vrea să vadă în jurul său oameni fericiți pentru că atunci poate surprinde prin obiectivul aparatului cele mai faine momente și emoții.

Cei care vor să vadă fotografiile realizate de Alexandru sau au nevoie de o șeidnță foto îl pot găsi pe acesta pe instagram – solyomalexandru sau pe facebook –  Solyom Alexandru.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.