Povestea fraților Țîrlea, unii dintre cei mai apreciați instructori auto din Sălaj, cu o rată foarte mare de promovare a examenelor

Navo cover cover cover

Frații Bogdan (33 ani) și Florin (35 ani) Țîrlea sunt printre cei mai apreciați instructori auto din județul Sălaj, asta datorită profesionalismului de care dau dovadă, cât și pentru rata foarte bună de promovabiltiate a examenelor auto în rândul elevilor. Doar în acest an, 2023, cei doi frați au avut peste 50 de elevi promovați la examenul practic de condus.

Frații Bogdan și Florin Țîrlea au o experiență mare în domeniu, iar calmul și priceperea în acest domeniu le-a adus de-a lungul timpului sute de elevi care au avut doar cuvinte de apreciere la adresa acestora. Cei doi au început deodată această meserie, iar în prezent se ocupă de Driving School Academy Zalău.

În parcul auto, aceștia au printre cele mai performante autoturisme pentru școală din Zalău, respectiv un BMW Seria 3 cu cutie manuală, un Volkswagen Jetta, cât și un Volkswagen Golf 5 Plus cu cutie automată.

Rata de promovabilitate la examenul practic a celor doi este de peste 90%, iar elevii sunt mereu încântați de modul profesionist prin care aceștia își desfășoară zilnic activitatea.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.