Povestea de viață DUREROASĂ a doctorului Valer Mic: și-a îngropat doi copii, iar astăzi s-a stins și el

Navo cover cover cover

Doctorul Valer Mic s-a născut în urmă cu 68 de ani. Din anul 1977 a început consultațiile ca medic. Destinul lui s-a sfârșit astăzi, 7 septembrie, când a fost găsit mort în propria casă.

Salajul liber Pub

Valer Mic nu a avut un destin ușor, deși a făcut mulți oameni fericiți, vindecându-i de fel și fel de boli. A început consultațiile în anul 1977, pe acea vreme deplasându-se la pacienți cu o șaretă trasă de un cal. A fost medic de familie, iar apoi a ajuns la Centrul Medico-Social de la Ileanda. A primit chiar și titlul de cetățean de onoare al localității Ileanda, prin mâna lui trecând zeci de mii de pacienți.

Valer Mic a avut doi copii. I-a îngropat pe amândoi, iar fericirea lui mai erau nepoții. Primul copil a murit încă de mic într-un accident de mașină. Prin geamul autoturismului a intrat un par care l-a lovit pe copil, iar impactul a fost fatal.

Cel de-al doilea copil a murit tot într-un accident de mașină, tot în Ileanda. Era medic stomatolog, iar în luna martie a anului 2016, pe când avea doar 34 de ani, acesta s-a stins din viață. Din câte se pare, a circulat prea tare cu autoturismul și a intrat într-un cap de pod.

Astăzi, din nefericire, a trecut la cele veșnice și Valer Mic. un suflet deosebit, un om apreciat de toată comunitatea, un medic profesionist.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.