Povestea clujeanului care a investit sute de mii de euro într-un sat din Sălaj. A construit una dintre cele mai spectaculoase cabane cu piscină din România

Navo cover Navo cover

Sorin Crișan (47 ani) este un clujean, cu origini din Sălaj, care a decis să investească în satul unde a câștigat în tinerețe primii săi bani – Sânmihaiu Almașului. Așa se face că aici a investit sute de mii de euro pentru a ridica de la zero o superbă cabană cu piscină, catalogată ca un produs premium în turismul din România.

Salajul liber Pub

De altfel, Sorin Crișan este cel care prin această investiție a pus Sălajul pe harta turistică a României în ceea ce privește distrația și ieșirile cu prietenii în timpul liber, asta doarece cabana sa este una dintre puținele din țară care acceptă organizarea de petreceri în aer liber cu muzica la maxim, cu jocuri de lumini și multe alte facilități pentru cei cazați.

Black Points este locația gândită și construită de Sorin Crișan. Este unică în România prin concept, cât și prin aspect, fiind concepută tocmai de către investitor. Black Points înseamnă astăzi o locația care atrage turiști din toate colțurile României. Locația este una premium, care oferă 31 de locuri de cazare, efecte de lumini, sonorizare profesională, cât și acces la piscina încălzită (cu dimensiuni de 11×6 metri), dar și la jacuzzi încălzit. Oaspeții mai au aici la dispoziți și un living la parter, un living la mansardă mai jos ca înălțime, un bar complet utilat la piscină, un bar complet utilat la terasă și multe alte facilități.

Chiar dacă este din Cluj-Napoca, născut și crescut în orașul de pe Someș, Sorin Crișan a dorit să-și investească banii la Sânmihaiu Almașului, locul de unde îi sunt rădăcinile familiei. La Sânmihaiu Almașului a avut bunicii, cât și părinții. Aici a câștigat și primii săi bani, fiind DJ la discoteca din sat.

Sorin Crișan a fost în tinerețe DJ, iar ulterior organizator de evenimente, știind în cel mai mic detaliu ce nevoie au cei care își doresc să se distreze și să scape în weekend de stresul cotidian. Povestea Black Points de la Sânmihaiu Almașului a început în urmă cu un an, iar în iulie 2021, acesta a reușit să deschidă locația.

De remarcat că atât fratele său, cât și verișorul său dețin alte două locații cu piscină în Sânmihaiu Almașului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.