Polițiștii sălăjeni au identificat mai multe persoane bănuite de comiterea de infracțiuni

sos de centura cover

În urma investigațiilor de specialitate întreprinse de polițiștii sălăjeni, în cursul zilei de9 septembrie, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea unor infracțiuni contra patrimoniului.

Salajul liber Pub

Astfel, polițiștii Postului de Poliție Crasna au identificat o femeie, în vârstă de 50 de ani, din județul Cluj, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat și a unei tenattive de furt calificat, în localitatea Crasna.

Faptele au fost comise la data de 20 august a.c., când femeia ar fi pătruns într-o locuință din Crasna de unde ar fi sustras 4500 de lei, după care ar fi pătruns într-o altă locuință din apropiere, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri și valori.

Salajul liber Pub

Polițiștii din Șimleu Silvaniei continuă cercetările în două dosare penale, rămase inițial cu autori necunoscuți, după ce au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere.

Bărbații, în vârstă de 36 și 31 de ani, ambii din Șimleu Silvaniei, sunt bănuiți de faptul că, în data de 4 septembrie a.c., ar fi distrus oglinzile retrovizoare ale două autoturisme, aflate parcate în orașul Șimleu Silvaniei.

Tot astfel, polițiștii Postului de Poliție Sălățig au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea unei fapte similare.

În urma investigațiilor s-a stabilit faptul că, la data de 6 august a.c., bărbatul, de 39 de ani, în timp ce s-ar fi aflat pe Drumul Județean 108D, la ieșirea din localitatea Bulgari, ar fi distrus, prin rupere ștergătoarele unui autovehicul parcat pe marginea părții carosabile.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unităților de parchet competente, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.