Poliția și-a dat seama ce s-a întâmplat în centrul Zalăului, după ce doi șoferi s-au luat la bătaie

Navo cover cover cover

După 72 de ore de la producerea evenimentului de vineri, când doi șoferi s-au luat la bătaie în centrul Zalăului, Poliția Rutieră a reușit să clarifice ce s-a întâmplat și să iasă public cu un punct de vedere prin vocea Dianei Bonțe, purtătorul de cuvânt.

Salajul liber Pub

Astfel, Poliția Rutieră ne transmite că vineri la ora 14.10, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău.

Polițiștii au reținut faptul că un agent de la Poliția Locală Zalău a fost agresat, iar cercetările au fost preluate de un procuror.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că ar fi avut loc o șicanare în trafic, soldată cu o tamponare între două autoturisme și o altercație între doi bărbați, ambii din județul Sălaj. În cadrul altercației, ar fi fost agresat și un polițist local care, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi încercat să intervină pentru aplanarea conflictului dintre cei doi bărbați. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău”, transmite Diana Bonțe, unul din cei doi purtători de cuvânt al IPJ Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.