Poliția Sălaj face angajări din sursă externă. Se caută un mecanic auto, un meșter în construcții și 3 persoane la secretariat

sos de centura cover cover

nspectoratul de Poliție Județean Sălaj organizează concurs/examen în vederea încadrării, prin recrutare din sursă externă, a 3 posturi de personal contractual Referent II-I A, un post de referent II-I A, un post de muncitor calificat IV-I (mecanic auto) și un post de muncitor calificat IV-I (finisor în construcții).

Salajul liber Pub

Trei posturi sunt la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Serviciului Rutier- poziția 118, Serviciului Investigații Criminale-poziţia 156 și Poliției Municipiului Zalău-poziția 223 din Statul de organizare al inspectoratului, unul în cadrul Serviciului Serviciului Cazier, Statistică și Evidențe Operative și două în cadrul Serviciului Logistic.

Parfumuri

Examenul/concursul se va desfășura în perioada 17 noiembrie-29 decembrie.

Parfumuri

Înscrierile se pot face până la data de 3 decembrie, ora 12:00, proba practică se va susține la data de 21 decembrie, începând cu ora 10:00, iar susținerea probei interviu se va desfășura la data de 27 decembrie, începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, situat în municipiul Zalău, strada Tudor Vladimirescu, nr.14/A.

Salajul liber Pub

Relații suplimentare privind condițiile de participare, documentele necesare, tematica și bibliografia, se pot obține de la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj-Serviciul Resurse Umane, la numărul de telefon: 0260/661285, interior 20116, 20117 și 20119, în toate zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:00-12:00.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.