Poliția Sălaj a dat într-o zi 190 de amenzi celor care nu combat coronavirusul. În tot acest timp, Poliția Zalău se apără de virus cu o folie pentru dosare A4

Navo cover cover

Aflăm dintr-un comunicat oficial al Poliției Sălaj că în ultimele 24 de ore numai puțin de 190 de sălăjeni au fost amendați pentru că nu au respectat regulile de combatere a coronavirusului.

Salajul liber Pub

Totuși, în tot acest timp, la ghișeul din sediul Poliției Zalău, agenții se apără împotriva virusului cu o folie folosită la dosare.

Astfel, la cele două ghișee din interiorul sediului Poliției Zalău – relații cu publicul și cazier – agenții vorbesc cu cetățenii și le înmânează documentele după ce înlătură materialul de protecție împotriva virusului, adică o folie folosită pentru a pune hârtia într-un dosar.

Totuși, redăm comunicatul prin care suntem înstiințați că 190 de sălăjeni au fost amendați într-o singură zi că nu au prevenit virusul. Cum să-l prevină? Nu știm.


Comunicat Poliția Sălaj:

Aproape 200 de polițiști, jandarmi şi polițiști locali au desfășurat nouă acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel judeţean.

Au fost efectuate 894 verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 47000 lei.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Pentru siguranța tuturor, recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.