Poliția a deschis dosar penal pentru șoferul care a omorât cu CRUZIME un câine

cover Salajul liber3

Un șofer a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun în urmă cu câteva zile, pe 8 ianuarie. Aflat la volanul unui SUV, în timp ce circula prin localitatea Biușa, comuna Benesat, a trecut cu roțile peste un câine, care se afla întins pe strada. Câinele a murit la scurt timp după incident.

Salajul liber Pub

Poliția s-a sesizat din oficiu și a transmis că a început cercetările.

Astfel, ieri, lucrătorii de poliţie „s-au sesizat din oficiu, urmare a informaţiilor publicate în mass-media cu privire la faptul că o persoană necunoscută, în data de 08 ianuarie , în jurul orelor 11:13, în timp ce conducea un autoturism de teren a ucis cu intenție un câine de culoare neagră din rasa comună ce se afla întins pe partea carosabilă a DC 11 din localitatea Biușa, prin trecerea cu roțile autoturismului peste acesta, câine ce aparținea unui localnic”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj.

Cercetările continuă în vederea identificării autorului și cercetarea acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de « uciderea cu intenție a animalelor », faptă prevazută și pedepsită de art. 25 alin.1, lit. a din Legea 205/2004.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.