PNȚCD vorbeste despre o „rețea mafiotă liberală în Sălaj”

Navo cover cover cover

Într-un comunicat de presă postat de PNȚCD Sălaj, țărăniștii vorbesc despre o rețea mafiotă liberală, solicitând totodată retragerea candidaturii lui Dinu Iancu Sălăjeanu de la șefia Consiliului Județean Sălaj și cerând explicații de la organizația PNL Sălaj despre accidentul liderului Lucian Bode.

Redăm integral comunicatul PNȚCD Sălaj

PNTCD Salaj solicita retragerea candidaturii lui Dinu Iancu Salajanu, marioneta lui Lucian Bode

„Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Salaj, impreuna cu papusarul lui, Lucian Bode, vor sa «recladeasca» Salajul mergand cu girofarul pe contrasens, depasind pe linie continua si punand in pericol vietile persoanelor aflate in trafic. Data fiind lipsa de asumare a ministrului Lucian Bode in a explica public motivele pentru care a abuzat de functie, precum si influenta nefasta pe care o are asupra candidatului PNL, PNTCD Salaj ii solicita lui Dinu Iancu Salajanu sa isi retraga candidatura de la presedintia Consiliului Judetean Salaj, acesta fiind girat de catre un personaj iresponsabil care se ascunde in spatele lui Klaus Iohannis.

Este de notorietate faptul ca Dinu Iancu Salajanu este doar o marioneta prin care Lucian Bode si PNL incearca sa controleze judetul Salaj, un judet capusat de retelele mafiote liberale, care au transformat educatia din judet, compania de apa ori structurile din judet subordonate ministerului transporturilor in adevarate feude conduse de vatafi liberali. Acestia ameninta oameni ori dau afara lucratori daca nu se inscriu in PNL sau ridica vocea impotriva abuzurilor sefilor liberali.

Cetatenii judetului Salaj merita ceva mai mult decat sa fie condusi de o marioneta, devenind imperativa, pentru bunul mers al judetului, retragerea lui Dinu Iancu Salajanu de la candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean Salaj!”, a declarat Cristian Terhes, purtator de cuvant PNTCD Salaj pe perioada campaniei electorale.

Pe data de 31 august 2020 masina de serviciu in case se afla si ministrul transporturilor Lucian Bode a generat un accident de circulatie, ca urmare a faptului ca a condus pe contrasens, depasind coloane de masini pe linie continua. Daca initial in presa a aparut stirea ca ministrul Bode a fost „ranit usor intr-un accident rutier” (ex. Digi24), la o zi dupa accident a aparut pe internet o inregistrare video, facuta de un motociclist, din care rezulta ca masina ministrului Lucian Bode a depasit neregulamentar pe linie continua si a condus indelungat pe contrasens.

La trei zile dupa accident, nici ministrul Lucian Bode, nici PNL Salaj si nici Guvernul Romaniei nu au iesit public sa explice cetatenilor ceea ce s-a intamplat. Singurul care a justificat actiunea iresponsabila a ministrului Bode a fost Presedintele Klaus Iohannis, care, intrebat intr-o conferinta de presa despre demisia ministrului Bode, a declarat ca vinovat de cele intamplate este „lipsa infrastructurii” de transport.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. PNL a politizat tot. Politia, apa, mediu, învățământul, tot. A mai lăsat ceva de ros la UDMR și …Au facut și cei dinainte câteva, dar ăștia au luat-o angroo. Păcat de oameni. Au sperat la mai bine dar sau ars rău.