PNL Sălaj a cumpărat toată presa din Sălaj! Restul jurnaliștilor sunt „obscuri”

sos de centura cover cover

Paul Gorgan, fost șef al televiziunii Regio TV, taximetrist, iar în prezent membru în staff-ul de campanie al lui Dinu Iancu Sălăjanu a numit mai multe ziare din Sălaj drept „obscure „, pentru că și-au permis să filmeze incidentul electoral dintre echipa de campanie a lui Dinu Iancu Sălăjanu și europarlamentarul Cristian Terheș.

Salajul liber Pub

Echipa de campanie a PNL Sălaj acuză presa că este plătită de PSD și de alte partide pentru a denigra imaginea liberalilor, însă, în același timp, aceștia uită că ei au cumpărat mare parte din presa sălăjeană!

Parfumuri

Ca să clarificăm din start un aspect foarte important – încă de la lansare am negociat mai multe contracte de publicitate electorală. Deși am avut comenzi, am decis să nu plasăm niciun banner electoral pe acest site, iar toate contractele să fie vizibile, scris cu caractere mari partidul care a comandat articolul și codul mandatarului financiar. Mai mult, am donat astăzi o parte din banii câștigați în campania electorală. Prin acest fapt facem publice și contractele de campanie pe care le-am avut – cu PSD, cu Alianța USR-PLUS, cu ALDE și cu PNȚCD. Și le mulțumim pe această cale!

Parfumuri

Trecem mai departe, pentru a reintra în subiect. Liberalii se dau de ceasul morții că presa din Sălaj este plătită când ei au contracte pe bani grei, bani publici, pe care îi vor recupera, cu majoritatea ziarelor și încercărilor de ziare din Sălaj. Trei sunt ziarele care nu au contract cu PNL – Sălajul Liber, Ziarul de Sălaj și Monitorul de Sălaj, despre care liberalii susțin că sunt „obscure”.

Totuși, liberalii nu se feresc să aibă contract cu Sălăjanul TV, condus de Daniela Coța, arestată preventiv pentru furt! La fel, liberalii au contract cu o firmă condusă de un băiat care este asociat în altă firmă cu evazionistul Marius Șandru, fostul vicepreședinte al PNL, arestat pentru evaziune fiscală.

Celelalte contracte nu mai contează, pentru că peste tot PNL este în cap de listă, iar algoritmul de obicei este simplu – cine plătește mai mult apare cât mai sus, restul mai jos.

Ei nu sunt obscuri pentru că TAC pe banii galbeni?

PS. Sălajul Liber a publicat mai multe materiale în care a atacat și candidații PSD, la fel cum atacă și candidații PNL, atâta timp cât aceștia greșesc și nu înțeleg democrația!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.